Η Gruppo Pagouna είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ειδών υποδηματοποιίας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκετο 1995 στην Αθήνα και σήμερα διαθέτει κεντρική αποθήκη στο Περιστέρι, υποκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και άλλο ένα στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης. Λόγω της γεωγραφικής της διασποράς μπορεί και τροφοδοτεί καθημερινά με ευελιξία τους συνεργάτες της.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία η Gruppo Pagouna επεκτάθηκε δυναμικά στην κεντρική Ευρώπη, και συγκεκριμένα στην Αυστρία εξαγοράζοντας την LudwigSeibel E.U., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πώλησης ειδών υποδηματοποιίας της Βιέννης, που η ιστορία της ξεκινά από το 1923.

Η μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία της Gruppo Pagouna με τηνVibram, εταιρεία κολοσσό, σηματοδοτεί τη στρατηγική ανάπτυξης της. Η Vibram είναι ο  παγκόσμιος  ηγέτης  σε υψηλής απόδοσης  συστήματα αναγόμωσης .  Εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση στα ελαστικά συνδυάζοντας  πρωτοποριακά  σχέδια με λάστιχα προηγμένης σύνθεσης.

Από την ύπαιθρο, τον βιομηχανικό τομέα, έως τον χώρο της μόδας, το κίτρινο οκτάγωνο της Vibram συμβολίζει την απαράμιλλη καινοτομία και ποιότητα, η οποία δοκιμάζεται με τα πιο αυστηρά πρότυπα.

Με ειδική δοκιμαστική ομάδα (Tester Team) που δημιουργήθηκε για να ερευνά και να επαληθεύει την απόδοση των προϊόντων Vibram στις πιο ακραίες καταστάσεις. Οι δοκιμές εκτελούνται απευθείας σε γήπεδο με τους πιο διάσημους αθλητές υπαίθριων αθλητικών αγώνων. Η πολυετής εποικοδομητική συνεργασία της GruppoPagouna με την κορυφαία στο είδος εταιρείαVibram, αποτελεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και καταξιώνει την εταιρεία ως την πλέον αξιόπιστη στο κλάδο εμπορίου ειδών υποδηματοποιίας.